Kedves Látogató!


Örömmel üdvözlöm a Pásztor Vendégház oldalán, melyet azért hoztam létre, hogy leendő vendégeinket az internet adta lehetőségeken belül maximálisan tájékoztatni tudjam szolgáltatásainkról.
Pásztor Mihály vagyok 10 éve a Tisza-tó szerelmese. A tóval, mint horgász ismerkedtem meg, de a horgászatok során és a barangolások csónakkal, kenuval, télen a jég hátán egy csodálatos világ tárult elém, a természet szépségei és különlegességei teljesen lenyűgöztek és  a Tisza-tó rabjává tettek. Így, telket vásároltam majd építkezésbe fogtam, hogy minél több időt tudjak itt eltölteni. Következő gondolatom az volt, hogy ha legalább alkalmanként ez lenne a munkám a túravezetés és még több időt tölthetnék el ebben a csodálatos környezetben az nagyszerű lenne.
Hogy megfelelő minőségben tudjam e feladatot ellátni elvégeztem egy túravezetői tanfolyamot, a házat vendégfogadásra alkalmassá tettem, és várom kedves vendégeimet, hogy megismertethessem velük ezt az egyedülálló növény- és madárvilágot, azt a háborítatlan nyugalmat amit a Tisza-tó tud nyújtani.

Elérhetőségeink:

Tel.:06 70 7743530 vagy 06 70 9408499

Fax:06 42 385 029

 

Magunkról Térkép Öko-túrák Szolgáltatások Programok Videó Foglalás Árak Vendégkönyv Kapcsolat Képgaléria Vendégház Tisza-tó története